torsdag 12 februari 2009

Mohamed Omar - i sanningens tjänst

Aftonxpressens favorit sedan ett tag tillbaka är poeten Mohamed Omar efter att han på sin gamla blogg skrivit om påstådda amerikanska indianer som hävdar att muslimska sjöfarare spridit islam i Nordamerika långt innan Columbus satte sin fot i Västindien, vilket uppmärksammades av Nima Daryamadj. En sådan fantasifull och kreativ person som Omar kan vi inte låta bli att hylla.

Mitt stora intresse för herr Omar ledde mig således idag in på denna sida där mer intressant information finns att tillgå angående min nyvunne idols fantasifulla inställning till verkligheten.

Att han dessutom nyligen proklamerat sig som "radikal muslim" p.g.a. Israel-Gaza-konflikten gör ju inte saken sämre; vi på Aftonxpressen älskar irrationella handlingar av alla slag. Det skapar ju en spännande tillvaro som vi kan fundera över och återge efter bästa förmåga. I detta fall har ju konflikten tydligen ökat sanningshalten i Koranen på ett oförklarligt sätt, vilket vi givetvis tycker är mycket intressant.

Omar, i egenskap av radikal muslim, blev nyligen ombedd att vara med i en debatt i SVT tillsammans med Magnus Ramtorp som är en av människorna bakom den omdebatterade rapporten "Hot mot demokrati och värdegrund - en lägesbild från Malmö". Där visade han bl.a. prov på sin förmåga att hålla sig till ämnet och började därför att prata om just Israel-Gaza-konflikten, men inte nog med det, Omar påstod att anledningen till att denna rapport kommit till är att sionismen är mycket påtaglig i Sverige. Mer om Omars spännande och kreativa tankar kring det finns på hans nya blogg.



Även i den frågan delar vi på Aftonxpressen gärna Omars åsikt eftersom det skapar en mer spännande tillvaro. Vi kommer därför inom kort att presentera en artikelserie som vi kommer att kalla för "Sionismen i Sverige - snart är vi alla judar". Där kommer vi att återge alla de otaliga sionistiska elementen som styr vårt samhälle. Vi har t.o.m. hört rykten om att judarna nu är så pass listiga att de placerat ut läkare på samtliga sjukhus där de utför ultraljudsundersökningar av blivande mödrar, som under pågående undersökning via ultraljudet nu kan omforma barnens gener så att de blir fullfjädrade supersionistiska judar, som de internt kallar för SS vilket givetvis är en förkortning för SuperSionist. Vissa hävdar att judendomen är en religion och att judar inte är ett folkslag, men vi på Aftonxpressen menar att så många tyskar under 30- och 40-talet inte kunde ha fel angående deras särart. T.o.m. kristna och muslimer har ju sedan århundraden tillbaka förföljt judarna, och vi menar ju att det måste finnas ett rimligt skäl till det. Sanna demokrater som vi är, precis som Omar, måste vi ju acceptera majoritetens åsikter och påståenden som sanningar.

Ännu ett bevis för sionismens framfart är att den sionistiska nationen USA:s underrättelsemyndighet CIA på sin hemsida sprider förvanskad information om Sveriges demografi. Där kan man tydligt se hur de försöker maskera antalet judar genom att blanda ihop dem med övriga minoritetsgrupper. Allt detta är givetvis endast en liten del av en världsomspännande sionistisk konspiration.

Märk väl att vi på Aftonxpressen givetvis kommer att bli sionister så fort judarna lyckas genomföra sin ultraljudsjudifieringskupp, eftersom de då kommer att vara i majoritet. Vi är också sanna demokrater precis som Omar och det är vi stolta över!
Det vi främst vill uppmuntra är dock just påståenden av dessa slag eftersom vi är övertygade om att en konfliktfylld värld är en mer dynamisk och intressant sådan. Omar, du har vårt fulla stöd!

1 kommentar:

  1. För Omar är demokrati vad majoriteten vill,och där ingår tydligen inte att ha demokratiska tankar(d v s tankar som inte kränker eller begränsar andra personers frihet p g a kön,religion,sexuell läggning eller politisk åsikt).

    Visst om man vill grotta ner sig i vad demokrati egentligen är så kan man nog komma till den slutsatsen.
    Men som han själv säger är det en värdegrund som har byggts upp i sverige genom generationer som säger att demokratin vi har i sverige och även större delen av västvärlden ska innehålla demokratiska tankar om medmänsklighet.

    Det mest skrämmande i aktuellt debatten är inte att han gapar om sionister utan att han är öppen för att den demokratiska värde grunden förändras.
    Att det vi tycker är demokrati idag ersätts med vad hans islamiska fundamentalist polare i Rosengård tycker den ska vara.

    Då frågar jag mig....vad är skillnaden mellan Omar och nynazister eller andra odemokratiska krafter som afa eller andra extrem vänster/högergrupper.

    Det är omöjligt att dessa extrema tankar ska ha poppat upp i skallen på Omar under just gaza kriget,att han helt plötsligt pga palestiners lidande under denna konflikt ska få han att vilja inskränka och frånta personers frihet i sverige.

    Man undrar om han har medvetet positionerat sig i mainstreem media som den mysiga muslim poeten som alla PK folk kramar,och sedan tror att han ska fortsätta på de forumen även fast han har kommit ut som radikal?

    Tex så försvarades han av p1 Tankar för dagen att han skulle få fortsätta att medverka pga att programmet ej är journalistiskt utan personers egna tankar!

    Då undrar man när folk från radikala grupper på högerflanken eller religiösa galningar ska få fritt fram där också.

    Om man synar Omars texter innan han vart "radikal" så blir det snart ganska tydligt att han har aldrig blivit radikal...det är en åsikt han har haft hela tiden!
    Men nu hade han äntligen en alibi för att få "komma ut"

    SvaraRadera