måndag 16 februari 2009

Mickey Rourke och Courtney Love i triangeldrama med en gorilla?


På Aftonbladets hemsida kan man läsa om att den senaste tidens romansrykten mellan skådespelaren Mickey Rourke och sångerskan/gitarristen Courtney Love dementeras av Mickey Rourke. Tydligen ska Rourke ha sagt att han hellre skulle vara på en öde ö med en gorilla än att ha en relation med Love.

Vi på Aftonxpressen tycker inte att det är ett så konstigt val alls med tanke på att gorillan antagligen kommer att klara sig mycket bättre på ön och på så vis vara en mer långsiktig vänskapsinvestering än Love. Vi har även full förståelse för att de två inte öppet vill bekräfta en relation eftersom deras namn Mickey Rourke och Courtney Love båda innehåller var sitt -ey och -our- vilket givetvis skulle kunna skapa en del intressanta kombinationer om man ska följa trenden att döpa kändispar till saker som Brangelina och Tomkat. I detta fall kanske Rourney eller Courke skulle vara lämpliga alternativ?

Dock kan vi inte låta bli att fundera över om det faktiskt kan vara så att Rourke på senare tid har utvecklat en stark kärlek till våra håriga och muskulösa vänner. Nyligen spelade han in filmen The Wrestler där han innehar huvudrollen. Att spendera så många timmar med köttiga män måste ha skapat ett visst beroende, även fast vi förstår valet att välja en gosig gorilla som brottarkompis istället för en inoljad, solariebränd steroidhane med blonderad hockeyfrilla.

Hur det än är önskar vi Rourke, Love och den mystiska gorillan all lycka i kärlekslivet. Kanske kan de en dag samsas och leva ihop?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar